Slider

Recent Tube

Ambient/chillout/downtempo

Daily Tips

Tech News

Local News

Rock Music

Greek Music

» » Anakata.


Ο Per Gottfrid Svartholm Warg, είναι συνιδρυτής του γνωστού  bittorrent tracker “Pirate Bay”, μαζί με τους  FredrikNeij  (TiAMO) και  Peter Sunde (brokep), γνωστός στον κυβερνοχώρο με το ψευδώνυμο Anakata.

Λόγω της εμπλοκής του με το εν λόγω site (Pirate Bay), βιώνει έναν άνευ προηγουμένου διωγμό από τις δικαστικές αρχές της Γηραιάς Ηπείρου.

Σε αντίθεση με τον γνωστό μακελάρη  Breivik, ο οποίος το 2011 σκότωσε εν ψυχρώ 77 παιδιά, δεν του αναγνωρίζεται κανένα ανθρώπινο δικαίωμα.

Αφού εξέτισε την ποινή του στην Σουηδία, εξεδόθη στην Δανία, όπου και είναι φυλακισμένος αυτήν την στιγμή.

Η κράτηση του εκεί είναι για αόριστο χρόνο αφού ακόμα δεν έχει γίνει η δίκη ώστε να ξέρει την ποινή που θα του επιβληθεί.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται συνεχώς και ασύστολα.
 Δεν έχει επαφή με κανέναν συγκρατούμενο του , οι ώρες προαυλισμού είναι ανύπαρκτες και ο μόνος άνθρωπος που τον βλέπει είναι η μητέρα του που όμως οι αρχές της απαγόρεψαν να τον επισκεφτεί στην διάρκεια των Χριστουγέννων.
Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Anakata δεν έχει πρόσβαση ακόμα και στο διάβασμα.  Ζήτησε να παρακολουθήσει μαθήματα μαθηματικών και προγραμματισμού, όμως  η διεύθυνση της φυλακής του απαγόρευσε να έχει πρόσβαση σε τετράδια και βιβλία.

Στην Ευρώπη που ζούμε, στην κοινωνία που ζούμε το σύστημα είναι άτεγκτο για τους ακτιβιστές αλλά συγκαταβατικό με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Αν θέλετε να βοηθήσετε τον Anakata και να σταματήσετε αυτή την κατάφωρη αδικία τότε μπορείτε να πάρετε μέρος στην συλλογή υπογραφών , και να το κοινοποιήσετε σε φίλους και γνωστούς.


Short Link http://wp.me/s1h3Tw-anakata

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Γραψτε το σχόλιο σας παρακάτω!!!