Slider

Recent Tube

Ambient/chillout/downtempo

Daily Tips

Tech News

Local News

Rock Music

Greek Music

» » Je suis……μαλάκας.




Σε όλους μας αρέσουν οι θεατρικές παραστάσεις. 

Ομολογουμένως η πιο πετυχημένη των τελευταίων ετών ήταν η παρέλαση ευρωπαίων και άλλων ηγετών, σε έναν έρημο δρόμο του Παρισιού, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την «αλληλεγγύη» τους για την σφαγή στο περιοδικό CharlieHebdo.

Ήταν εύκολο να διακρίνεις σε αυτήν την κουστωδία την αφρόκρεμα των υπερασπιστών της ελευθερίας γνώμης και τύπου όπως οι κ.κ. Νετανιάχου, Σαμαράς, Ραχόι, Μέρκελ.

Αν και έδωσα μια πολύ προσεκτική ματιά στην φωτογραφία, μου ήταν αδύνατο να διακρίνω τον πολυαγαπημένο φίλο της Ελλάδος, υπουργό οικονομικών της φίλης, συμμάχου, δανείστριας και εταίρας (θηλυκό του εταίρος; ) Γερμανίας κ.κ. Wolfgang Schäuble.

Είμαι όμως σίγουρος ότι ψυχικά, ίσως να μην μπορούσε σωματικά, ήταν εκεί μαζί με όλους τους υπόλοιπους, για να διαμαρτυρηθεί, και να δώσει υπόσχεση στους λαούς της Ευρώπης πως ότι έγινε ήταν έξω και πέρα από τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Αλλά πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, σε τούτην δω την μικρή Ευρωπαϊκή Επαρχία του χρέους το "Je suis Charlie" ξεψύχησε. 

Οι Einsatzgruppen, μάλλον δεν έχουν διαβάσει Αριστοφάνη. 

Εδώ λοιπόν, σε αυτήν την μικρή Ευρωπαϊκή επαρχία του χρέους, ο Πρωθυπουργός της χώρας, από βήματος Βουλής αφόρισε τον δημιουργό της γνωστής γελοιογραφίας από τον ιστότοπο της εφημερίδας «Αυγή». 

Είχε κάνει το ίδιο λίγες μόνο μέρες πριν στο περιοδικό Stern.

Αν κάποιος είχε ενοχληθεί από την γελοιογραφία, θα μπορούσε η Ελληνική Κυβέρνηση να βγάλει μια ανακοίνωση, (αν και σε Δημοκρατίες, δεν είναι αυτή η δουλειά της) να βγάλει μια ανακοίνωση μέσω της διπλωματικής οδού, να βγει μια ανακοίνωση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, ή έστω να εκφράσει την αηδία του ο κηπουρός του Μαξίμου. 

Γιατί θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο από τον Πρωθυπουργό και μάλιστα από βήματος της Βουλής;

Ποιος συμβούλεψε, γιατί δεν τολμώ ούτε και να προφέρω τις λέξεις εκβίασε ή ανάγκασε, τον κ. Πρωθυπουργό να προβεί σε αυτήν την δήλωση και μάλιστα μέσα στο κοινοβούλιο;

Je suis……μαλάκας.


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Γραψτε το σχόλιο σας παρακάτω!!!