Slider

Recent Tube

Ambient/chillout/downtempo

Daily Tips

Tech News

Local News

Rock Music

Greek Music

» » Επενδύσεις και επενδυτές.




Ολόκληρη επιχείρηση, λέει, στήθηκε για να συλληφθεί φοροφυγάς στο #Γιαϊδουρονήσι. Συμμετείχαν Λιμενικό, κομπιουτεράδες, και οι ειδικές  δυνάμεις.
Είχε, λέει, να κόψει απόδειξη από το Πάσχα.
Την επιτυχημένη επιχείρηση, ανακοίνωσε Δημόσιος Λειτουργός στο Χαζοκούτι.

Τόσοι πολλοί ηλίθιοι, σε τόσο υψηλές θέσεις. (κλείνει η παρένθεση). )

Αλλά σήμερα γράφουμε για επενδύσεις  επενδυτές:
Στον Πειραιά και επί της Ακτής Ποσειδώνος, μόλις 100 μέτρα απόσταση από το «περίπτερο Ξηρού» εδράζουν κάποιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Η Πολιτεία μεριμνώντας για την άνεση των εργαζομένων επέτρεψε την δημιουργία δύο θέσεων  στάθμευσης στην είσοδο του κτηρίου και εντός της Λωρίδας Αποκλειστικής Διέλευσης Λεωφορείων.

1000 μέτρα πιο πριν στην Ακτή Μιαούλη είναι τα γραφεία αρκετών ναυτιλιακών εταιρειών.

Η οδοσήμανση  απαγορεύει την στάση και στάθμευση ακόμα και στα παπάκια που μεταφέρουν την αλληλογραφία.

Είμαστε μια χώρα που τα τελευταία 8 χρόνια ψάχνει εναγωνίως για επενδυτές.

Αφού πετύχαμε, ακολουθώντας τις οδηγίες φίλων, εταίρων και δανειστών, να γκρεμίσουμε κάθε επιχειρηματική ανάσα, στοχοποιώντας τον Γιάννη τον Τυροπιτά, τον Κώστα τον Ταξιτζή, και τον Νίκο τον Κοτζαμπάση, αρχίσαμε τις βόλτες ανά την Υφήλιο, με πρώτο διδάξαντα τον Καταριανό Σαμαρά, αναζητώντας τον δίκαιο επενδυτή που θα συνέβαλε στην δίκαια ανάπτυξη.

Και βρήκαμε:
Στην Άπω Ανατολή την αυτοκρατορική COSCO που αγόρασε τον Πειραιά απαιτώντας και κάνοντας πράξη την απαλοιφή κάθε εργασιακού δικαιώματος.

Από την κοντινή Ανατολή ήρθε ο τουρκικός τραπεζικός όμιλος Ziraat, (υποκατάστημα στην Κομοτηνή) και ο όμιλος Dogus που θα εκσυγχρονίσει τις μαρίνες.

Ήρθαν επίσης οι φίλοι και σύμμαχοι Γερμανοί που ενοικίασαν για μια περίοδο όχι μικρότερη των 99 ετών μια πλειάδα αεροδρομίων. ( Η φήμη για αποικιοκρατικού τύπου συμφωνία είναι σίγουρα συκοφαντική.)

Και τέλος από την Δύση καλωσορίσαμε τα επενδυτικά  Funds που θα διαχειριστούν με σύνεση τις περιουσίες και τα σπίτια των Ελλήνων στρατηγικών κακοπληρωτών και φοροφυγάδων.

Και μέσα σε αυτόν τον επενδυτικό οργασμό, η Ελληνική Πολιτεία, η Ελληνική Άρχουσα πολιτική τάξη και οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας δεν έχουν ξεχάσει ούτε μια στιγμή τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε το «ελληνικό» εφοπλιστικό κεφάλαιο στην μετατροπή της χώρας σε #failed_state.

Η δολοφονία Περατικού από τις Δυνάμεις της Προόδου έδειξε πως σε τούτη δω την χώρα δεν υπάρχει χώρος για όσους πίνουν το αίμα της εργατικής Τάξης.

Τα μυαλά και τα κεφάλαια που ελέγχουν, σε ποσοστό πάνω από 20%, τις θαλάσσιες μεταφορές στον πλανήτη, δεν έχουν καμιά θέση στην γη που πρυτανεύει η ηθική και η ακεραιότητα χαρακτήρων.

Οι χωρίς εργατική συνείδηση ναυτεργάτες και λιμενεργάτες σε ναυπηγεία και ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες, στην Κορέα, Κίνα, Γερμανία, Φιλανδία, Ιταλία δεν καταλαβαίνουν τι ζημιά κάνουν στο εργατικό κίνημα αποδεχόμενοι το αιματοβαμμένο χρήμα των «Ελλήνων» εφοπλιστών.

Οι τραπεζίτες σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Σιγκαπούρη, Νέα Υόρκη είναι σίγουρο ότι υποφέρουν από τα ίδια ηθικά διλλήματα.

Η Βασίλισσα που όχι μόνο ανέχεται την μη φορολόγησή τους αλλά και τους έχει δώσει ολόκληρη πόλη να αλωνίζουν και να ραδιουργούν, σίγουρα θα πρέπει να  ελεγχθεί για την ψυχική της υγεία.

Και σε τελική ανάλυση τι σημασία έχει αν πχ η κ. Αγγελική Φράγκου, της Navios Group, αναγορεύτηκε Επίτιμη διδάκτωρ στο SUNY Maritime College στην Νέα Υόρκη;

Εμείς εδώ έχουμε την κ. Παναγιωταρέα, πανεπιστημιακό και Φύλακα του Τάφου.

Πένητες, σκλάβοι, αλλά τίμιοι και με την συνείδησή μας καθαρή απέναντι στον Δάσκαλο. 


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Γραψτε το σχόλιο σας παρακάτω!!!