Slider

Recent Tube

Ambient/chillout/downtempo

Daily Tips

Tech News

Local News

Rock Music

Greek Music

» » Πόθεν άν λάβοιμι βύσμα τώ πρωκτώ φλέων;




«Το θέμα της ρευστότητας είναι ένα φλέγον ζήτημα», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, ενώ απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν υπήρχε αναφορά στο θέμα στην ανακοίνωση του Eurogroup είπε:
«Σε αυτή την ανακοίνωση ο λόγος για τον οποίο δεν αναφέρθηκε είναι ότι θεωρήθηκε ότι δεν είναι κατάλληλο να γίνει μνεία σε αυτό.»

Έτσι λοιπόν ένα «φλέγον ζήτημα» για την Ελλάδα, θεωρείται από τους εταίρους ότι «δεν είναι κατάλληλο να γίνει μνεία σε αυτό» 

Και τι είναι κατάλληλο; 
Τι θα ήταν κατάλληλο, τι θα άρμοζε για την Υψηλότητά του, του Eurogroup των Ευνούχων, να ασχοληθεί και να γίνει μνεία για αυτό;  

Ο ΣΥΡΙΖΑ αφέθηκε να διαφθαρεί  από τον τρόπο σκέψης της Τρόικα. 

Άφησε να μπουν στο τραπέζι και στην συζήτηση θέματα για τα οποία η φράση «Ριζοσπαστική Αριστερά» στον τίτλο του μάλλον δείχνει παράταιρη.

Όμως για το Ιερατείο των Βρυξελλών και του Βερολίνου τίποτε λιγότερο δεν είναι αρκετό εκτός της πλήρους ταπείνωσης και την χωρίς όρους παράδοση της Ελληνικής κυβέρνησης. 

Ακόμα και στα βαφτίσια που η κυβέρνηση αναγκάζεται από καιρού εις καιρόν να καταφύγει εισπράττει από την άλλη πλευρά ειρωνεία και τίποτε περισσότερο. 

Θέλουν να δείξουν πως άσχετα της θέλησης ή της γνώμης ενός λαού, υπάρχουν αυτοί και οι αποφάσεις τους.

Και η Ελληνική κυβέρνηση, άσχετα με τις κορώνες για εσωτερική κατανάλωση, συνεχίζει να το παίζει καλό παιδί. 

Από όποιο συρτάρι, όποιο χρονοντούλαπο, όποια χαραμάδα μπορεί να βρει χρήματα το κάνει και τους πληρώνει. 

Το «μέχρι τελευταία δεκάρα» που υποσχέθηκε ο Βαρουφάκης στο ΔΝΤ γίνεται πράξη με αίμα.
Είναι εύκολο να κυβερνάς όταν δεν ενοχλείς τους ισχυρούς.
 
Και φύγανε τα χρήματα από τα νοσοκομεία, από τα Πανεπιστήμια, απ’ τους Δήμους, αλλά το Eurogroup των Ευνούχων, θεωρεί ότι δεν είναι κατάλληλο θέμα ώστε να γίνει μνεία σε αυτό το θέμα, της ρευστότητας δηλαδή στην Ελλάδα. 

Και πήραμε, τα τελευταία 5 χρόνια χρήματα, από νοσοκομεία, σχολεία, ασφαλιστικά ταμεία, από μισθούς, από συντάξεις, από δημόσια περιουσία, πληρώσαμε με την ζωή και την αξιοπρέπεια συνανθρώπων μας, για να βρεθούμε σε πολύ χειρότερη θέση από ότι είμασταν το 2010.  

Και όμως ακόμα ζητιανεύουμε μια Δόση. 

Τι άλλο να πουλήσουμε; Τι άλλον να δώσουμε;
Πόσο ποιο χαμηλά; 


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Γραψτε το σχόλιο σας παρακάτω!!!