Slider

Recent Tube

Ambient/chillout/downtempo

Daily Tips

Tech News

Local News

Rock Music

Greek Music

» » Μνημόνιο δύο ταχυτήτων



Από το in.gr
Για το 2015 μετατίθεται η εφαρμογή της διάταξης που προβλέπει την επιβολή του ειδικού φόρου 20% στις διαφημίσεις, που προβάλλονται από την τηλεόραση. Η σχετική τροπολογία περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, η συζήτηση του οποίου ξεκίνησε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Ο απλός πολίτης κλείνει την επιχείρησή του κάθε μέρα, ο απλός πολίτης αυτοκτονεί κάθε μέρα, ο απλός πολίτης φεύγει μετανάστης κάθε μέρα, πεθαίνει κάθε μέρα.
«Οι λόγοι που επέβαλαν τη μετάθεση της έναρξης ισχύος τής εν λόγω διάταξης μέχρι σήμερα δεν έχουν εκλείψει, αντίθετα επεκτείνονται διαρκώς με αποτέλεσμα τυχόν εφαρμογή της από 1.1.2014 να δύναται να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στη βιωσιμότητα των τηλεοπτικών σταθμών και των διαφημιστικών εταιρειών, με κίνδυνο σε περίπτωση διακοπής της λειτουργίας τους, να χαθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας, καθώς και σημαντικά έσοδα για το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική συνοχή και τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας» αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ήταν παιδιά άλλου Θεού;

Και γιατί για όλα τα κανάλια;

Εδώ δεν θα μπουν εισοδηματικά κριτήρια;

Για τους υπηκόους η κυβέρνηση ψάχνει ποιος έχει και δεν πληρώνει την τράπεζα ή την εφορία.

Για τους υπηκόους δεν υπάρχει η θέληση να έχουν όλοι ρεύμα ή πετρέλαιο για να ζεσταθούν.  Εκεί βάζουμε σκληρά εισοδηματικά κριτήρια.

Δεκανίκια ΜΟΥΟΥΟΥ.

©  HeadWaiter

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Γραψτε το σχόλιο σας παρακάτω!!!