Slider

Recent Tube

Ambient/chillout/downtempo

Daily Tips

Tech News

Local News

Rock Music

Greek Music

» » Λύκοι με ένδυμα προβάτου


Δεν είναι η πρώτη φορά στην νεότερη ιστορία της χώρας που ένας εν ενεργεία Πρωθυπουργός, αναφέρεται ως αρχηγός, συμπαθών ή κολλητάρι μιας τρομοκρατικής Οργάνωσης.

Η χθεσινή (5/7/17) όμως καρατόμηση Μπογδάνου από την διοίκηση  του  #skai_xeftiles είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. 
Φάνηκε καθαρά ότι ήταν μια κίνηση ωμής ισχύος, από το κατ’ εξοχήν φερέφωνο των δανειστών, για την ηθική προστασία του Πρωθυπουργού που έδωσε την χαριστική βολή στις ελπίδες ενός λαού.

Είναι άλλωστε προφανές ότι  ο κ. Αλαφούζος και οι συν αυτώ ποσώς ενδιαφέρονται για την τιμή του πολιτικού κόσμου, τον «αριστερόστροφο» Αλέξη, ή για αντικειμενική δημοσιογραφία, όπως επίσης ότι η Τρόικα και ότι αντιπροσωπεύει, δεν θέλει φίλους ή συμπαθούντες παρά μόνο πιστούς, πολύ πιστούς υπηρέτες. 
Η γραμμή του  #skai_xeftiles από το Καστελόριζο και μετά είναι καθαρά υπέρ της Τρόικα, υπέρ της Νέας Τάξης, αδιαφορώντας με ποια απόχρωση του Μαύρου ο κάθε Πρωθυπουργός αρέσκεται να ντύνεται. 

Γιατί, και ζητώ συγνώμη από τις πληρωμένες πένες, τα συμπαθέστατα τρόλλς, και τους νομοταγείς χρήσιμους ηλίθιους,  αλλά είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι ο κ. Τσίπρας είναι κατ’ όνομα μόνο Πρωθυπουργός, όπως κατ’ όνομα είναι και Αριστερός. 
Ή μάλλον, συγνώμη, είναι τόσο Αριστερός, όσο είναι Δεξιός ο Κούλης, Σοσιαλιστής ο GAP ή Κομμουνιστής ο κ. Κουτσούμπας.

Γιατί δεν γίνεται δεν μπορεί να είσαι Δεξιός, Αριστερός, Κεντρώος, Κομμουνιστής χωρίς να είσαι πρώτα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

Και έκανε το θεώρημα αυτό πράξη και μάλιστα από το κελί φυλακής,  ο Κομμουνιστής με κάπα κεφαλαίο όταν δήλωνε:
Ο εχθρός είναι προ των Πυλών, καθήκον κάθε συντρόφου είναι να πολεμήσει ενάντια στον εισβολέα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μετά. 
Άλλοι καιροί, άλλα ήθη.

Αυτός ήταν Κομμουνιστής και όχι κάποιος σήμερα αραγμένος στο γραφείο του περιμένοντας την κατά Μάρξ Δευτέρα Παρουσία και αδιαφορώντας στον σφαγιασμό του Λαού που υποτίθεται πως προστατεύει.  
Όχι δεν είναι ο Κουτσούμπας κομμουνιστής, όπως δεν είναι δεξιός ο Κούλης ή αριστερός ο Τσίπρας.

Είναι, όλοι τους μαζί ( εννοώ το πολιτικό μας προσωπικό, ένας-ένας και όλοι μαζί) το χειρότερο είδος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ακόμα πιο αδίστακτοι από τον Τόμσεν ή την Δρακουλέσκου του IMF.

Γιατί όταν σου δίνουν ένα μαστίγιο και σου ζητούν να μαστιγώσεις άμαχο πληθυσμό, αντί να δηλώσεις ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στις αρχές και αξίες σου να  παραιτηθείς και να ζητήσεις να βρουν κάποιον με περισσότερο DNA βαρβάρου, ΕΣΥ τρέχεις να βάλεις τα παιδιά σου σε ιδιωτικό σχολείο και υπόσχεσαι, με πόνο ψυχής, με βαριά καρδιά 50 και όχι 49 βουρδουλιές επειδή έτσι σε διέταξαν.

Και τι απαντά ο άλλος, ο άριστος, ο πορφυρογέννητος; Το κράτος έχει συνέχεια. 
Μάλιστα!

Από τον Μπογδάνο, τον Αλαφούζο και τον  #skai_xeftiles λοιπόν στους οικονομικούς δολοφόνους που μας κυβερνούν. 
Μια παρέα όλοι, μια παρέα που πίσω από το προσωπείο του δικαίου, της δημοκρατίας και της νομιμότητας που φορούν, κρύβουν επιμελώς μια χωρίς τέλος απληστία και τα ταπεινότερά ένστικτα που η φύση έχει εφοδιάσει τον άνθρωπο.

Και για να θυμηθώ το Ευαγγέλιο: « Λύκοι με ένδυμα προβάτου».


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Γραψτε το σχόλιο σας παρακάτω!!!